Autosleutel reparatie

Een autosleutel reparatie nodig? Stelt u zich voor. U staat ‘s ochtends fris gewassen klaar voor vertrek naar uw werk. Zodra u bij de auto aankomt merkt u stomverbaasd op dat uw autosleutel het heeft begeven. U wacht nog steeds op de op het moment dat de garage de nieuwe reservesleutel levert en kunt nu dus geen kant op. Wat moet u nu? Autodeur SOS biedt u de oplossing. Uw autosleutel laten repareren bij Autodeur SOS kan gemakkelijk, snel en vakkundig op locatie. Onze monteurs rijden met de servicewagen voorzien van benodigde snufjes uw kant op en lost het probleem ter plekke op. Dit scheelt u tijd, geld en moeite. Zo kan u alsnog met uw eigen auto uw reis vervolgen. Binnenkort uw autosleutel laten repareren? Wij helpen u graag verder. Ook in geval van spoed kunnen wij tijdig op locatie zijn, zo hoeft u uw auto niet naar de garage te laten slepen! Neem voor een autosleutel reparatie direct contact met ons op via de telefoon of per mail, wij zijn 24/7 bereikbaar!

 • Gespecialiseerd in het (elektronisch) repareren van smartkeys &  behuizing vervangen
 • Alle automerken, typen, klassen en bouwjaren.
 • Goedkoper dan uw merkdealer

Wij repareren autosleutels voor bijna alle merken, typen en bouwjaren

Autosleutels van alle merken

Autosleutel kwijt of stuk, wat nu?

Heeft uw autosleutel het plotseling begeven? Een autosleutel laten repareren kan gemakkelijk, snel en op locatie. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw maken veel autofabrikanten gebruik van smart keys en transponder sleutels. Dit zijn autosleutels die de auto zonder fysiek contact kan starten, openen en sluiten. Wanneer u van plan bent om bij de dealer of garage een nieuwe smart key te bestellen kunt u in de meeste gevallen op een levertijd rekenen. De sleutels worden bij de fabriek besteld en daarna afgeleverd. Dit zorgt voor een extra levertijd. Maakt u momenteel gebruik van een reservesleutel omdat uw andere autosleutel stuk is? Of heeft u snel een autosleutel reparatie nodig omdat u niet meer over een functionerende autosleutel beschikt? Autodeur SOS kan u tijdig verder helpen met uw probleem.

Wilt u liever een extra reserve autosleutel laten bijmaken? Bent u uw autosleutel verloren of wilt u naast de reparatie van uw huidige sleutel een extra exemplaar laten bijmaken? Autodeur SOS kan ook een nieuw exemplaar voor u bijmaken zodat u ten alle tijden weer over het gewenste aantal autosleutels beschikt!

Autosleutel reparatie met startonderbreker

In 1996 werd het gebruik van een transpondersleutel steeds populairder. Steeds meer autofabrikanten zijn sindsdien gebruik gaan maken van de elektronische sleutel. Een transpondersleutel is een autosleutel die beschikt over een chip waardoor er signalen naar de software van de auto verzonden kunnen worden. Op deze manier kan de auto gemakkelijk op afstand geopend en gesloten worden. Wanneer de sleutel zich in de auto bevindt ontvangt de auto een signaal van dezelfde chip. Zo kan de auto gemakkelijk met een druk op de knop gestart kan worden. Transpondersleutels zorgen niet alleen voor meer gemak maar ook voor meer veiligheid. Vandaar dat ze ook zo populair zijn.

Autodeur SOS is gespecialiseerd in het repareren van elektronische autosleutels. Een transpondersleutel heeft veel voordelen. Het biedt gemak en meer veiligheid. Een nadeel van de sleutel is de elektronica die zich in de sleutel bevindt. Dit zorgt ervoor dat de autosleutel gevoeliger is voor schade en gemakkelijker stuk kan gaan bij een valpartij. Om de sleutel zo goed mogelijk te kunnen maken is een secure en vakkundige werkwijze nog. Wij helpen u graag verder. Ook voor een transpondersleutel reparatie bent u hier aan het juiste adres. Of het nu gaat om het repareren of vervangen van de transponder, de monteur helpt u graag verder.

Divers aanbod autosleutel reparaties

Autodeur SOS streeft elke dag naar perfectie. Wij willen elke klanten zo vakkundig mogelijk van dienst zijn bij elk probleem. Om dit te kunnen realiseren bieden wij een breed assortiment van reparaties voor uw autosleutel. Of het nu gaat om het de vervanging van een versleten behuizing van uw smart key. Of om het repareren van de elektronica in de sleutel. Voor onze monteurs is niks te gek. Voor alle automerken, typen, klassen en bouwjaren kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld BMW, Volvo en Renault. Daarnaast bieden wij u een nieuwe extra autosleutel aan tegen een scherp tarief. Wilt u uw autosleutel laten repareren maar heeft u nog geen idee waar? Autodeur SOS helpt u verder! Neem direct contact op met onze werkplaats en maar een afspraak.

Voordelen van uw autosleutel laten repareren bij Autodeur SOS

Autodeur SOS streeft ernaar om de klant elke dag blij te maken. Hoe gek het probleem ook is. Onze monteurs laten er een secure en vakkundige werkwijze op na zodat u kunt profiteren van het beste resultaat. Ons aanbod is divers en wij bieden elke klant een uitgebreid aantal voordelen. Zoals bijvoorbeeld:

 • Snelle service door het hele land
 • Gespecialiseerd in het (elektronisch) repareren van smart keys & behuizing vervangen
 • Alle automerken, typen, klassen en bouwjaren
 • Goedkoper dan uw merkdealer
 • Service op locatie, ook in geval van spoed
 • 24/7 bereikbaar, ook ‘s nachts en in het weekend

Autosleutel laten repareren bij Autodeur SOS? Neem contact op

Wilt u meer weten over het laten repareren van uw autosleutel? Dat doet u bij Autodeur SOS! Voor snelle, betrouwbare en kwalitatieve service kunt u op ons rekenen. Wij helpen klanten door het gehele land en zijn via onze 24-uursdienst ten alle tijden bereikbaar. Heeft u een probleem op locatie en kan u niet meer verder? U kunt ons 24/7 bereiken. Is er geen geval van spoed? Uw autosleutel hoeft niet op locatie gerepareerd te worden. Heeft u geen tijd om langs de garage te rijden, dan kunt u gemakkelijk de sleutel opsturen. Wij zorgen ervoor dat de de sleutel snel teruggestuurd kan worden. Autodeur SOS is te bereiken per mail en telefoon. Neem in geval van spoed direct telefonisch contact met ons op. In de omgeving van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn wij veel actief. Daarbij helpen wij u ook graag door de rest van Nederland!

Hoe werken wij

Korting op autosleutel bijmaken

Standaard reparatie 06-41653281

 • Bel en er wordt telefonisch een diagnose gesteld van het niet functioneren van uw smartkey en er wordt direct bepaald of we de sleutel al dan niet kunnen repareren.
 • Als de sleutel gerepareerd kan worden, dan stuurt u hem op naar: Ter Cappellenstraat 11, 2274 BZ Voorburg
 • Reparatie binnen 1 – 2 dagen
 • Wij sturen de gerepareerde autosleutel per post retour.
 • Wij rekenen € 25 onderzoekskosten, maar als wij de sleutel voor u kunnen en mogen repareren, dan worden onderzoekskosten verrekend in de reparatieprijs.

Spoedreparatie
06-41653281

 • Als u uw autosleutel met spoed (dezelfde dag) weer nodig heeft, bel ons dan en we bepalen telefonisch of de sleutel gerepareerd kan worden.
 • Als de sleutel gerepareerd kan worden dan wordt de sleutel voor € 50 extra bovenop de reparatieprijs bij u opgehaald en de gerepareerde sleutel nog dezelfde dag bij u teruggebracht.
 • We kunnen ook bij u langskomen om u een nieuwe sleutel te leveren, dan kunt u na een half uurtje uw weg weer vervolgen.
 • Reparatie op locatie is helaas niet mogelijk.

Zelf langskomen 06-41653281

 • U heeft ook de mogelijkheid met de autosleutel bij ons servicepunt in Den Haag langs te komen.
 • Dit kan waarschijnlijk nog dezelfde dag, maar uitsluitend op afspraak.
 • Bel voor het maken van een afspraak
  06-41653281

NB U doet er verstandig aan voordat u belt uw merk, type, bouwjaar en/of kenteken van uw auto bij de hand te houden.