Autosleutels kwijt, wat moet ik nu doen?

Bent u uw autosleutels kwijt, verloren of zijn ze gestolen? Raak niet te snel in paniek! Wij kunnen u helpen het beste met het oplossen van uw probleem. Of u de sleutel nu bent kwijtgeraakt of dat u plotseling uw auto niet meer binnen komt en niet meer naar huis kunt, wij weten wel raad met de situatie. Het kan iedereen overkomen dat om een autosleutel te verliezen of kapot te vallen. Onze specialisten zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk uw auto binnen komt en uw reis kunt vervolgen. U kunt ons 24/7 door het hele land bereiken. Ook na een gezellig etentje in het weekend zorgen wij ervoor dat uw probleem zo tijdig mogelijk is verholpen en u zo snel mogelijk weer verder op pad kunt. Per direct met ons in contact komen? Bel dan nu naar (06) 41653281 en ontvang ook telefonisch een passende prijsopgave!

 • Gespecialiseerd in het (elektronisch) repareren van smartkeys &  behuizing vervangen
 • Alle automerken, typen, klassen en bouwjaren.
 • Goedkoper dan uw merkdealer

Wij repareren autosleutels voor bijna alle merken, typen en bouwjaren

Autosleutels van alle merken

Wat moet u doen als u uw sleutels bent verloren?

U bent uw autosleutel kwijt, wat nu? Het is al laat, u kunt uw auto niet meer inkomen en u wilt snel naar huis toe. Wat kunt u nu het beste doen? Wij bieden door het hele land de past passende service voor wanneer u niet uw afgesloten auto in kunt komen. Er zijn verschillende mogelijkheden om het probleem op te kunnen lossen. Bij een verloren sleutel is het mogelijk om via onze mobiele servicewagens een autosleutel bij te maken of om de portier van de auto te openen. In geval de autosleutel buiten de deur verloren is, is het van belang om niet te ver van de auto vandaan te blijven. Zodra de servicewagen op locatie is kan de auto geopend en gestart worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om op de locatie een nieuwe sleutel bij te maken, zodat u ook morgen weer gemakkelijk op pad kunt. Wanneer u op het punt staat om van huis te vertrekken maar echt niet meer weet waar u uw sleutel voor het laatste gelaten hebt. Het is mogelijk om de auto via de software te openen zodat u alsnog op pad kunt.

Sleutel kwijtgeraakt of gestolen

Nieuwe of reserve autosleutel kwijt? Een verloren autosleutel is niet alleen ontzettend irritant maar kan ook gevaarlijk zijn. Wanneer u onderweg naar de auto uw sleutel verliest kan een oplettende de sleutel snel terugvinden. Wanneer uw sleutel in de verkeerde handen terecht komt kan dit vervelende gevolgen hebben. Wanneer u de auto sleutel bent verloren of als de sleutel gestolen is zal u actie moeten ondernemen. Voordat u denkt aan een oplossing om uw auto in te komen is het belangrijk dat u tijdig de politie op de hoogte brengt. Zij kunnen de dader eventueel opsporen of bescherming aan uw auto bieden. Raak uw auto niet uit het zicht. De dader kan wachten op een moment van onoplettendheid en er met uw auto vandoor gaan. Stel als laatste de verzekering op de hoogte. Dit kan voorkomen dat u in de toekomst tegen vervelende kwesties aanloopt met de verzekeraar. Wanneer u aan al deze punten gedacht heeft kunt u nadenken over een oplossing om uw auto in te komen. Autosleutel verloren? Wij bieden u de mogelijkheid om op locatie van een nieuwe exemplaar te voorzien. Op deze manier kunt u tijdig uw reis vervolgen.

Nieuwe autosleutel bestellen of laten maken

Autosleutel kwijt en geen reserve sleutel? Naast dat dit natuurlijk niet handig is, is het ook nog eens ontzettend vervelend. Zeker wanneer u eigenlijk haast hebt om bijvoorbeeld naar u werk of een afspraak te rijden. In geval van spoed of hulp gewenste op een specifieke locatie is het mogelijk om via onze 24 uurs dienst door het hele land de meest passende service aan te bieden. Het is mogelijk om telefonische op afstand een prijsindicatie te maken voor het openen van de portier of het bijmaken van een nieuwe sleutel. Zo kunt u ten alle tijden de kosten in kaart brengen en komt u niet voor verrassingen te staan. U hoeft de auto niet naar een garage te laten slepen en onze monteur zorgt ervoor dat de deur volledig zonder schades geopend kan worden. Om onze klanten tegemoet te komen hebben wij verschillende aanbiedingen die wij onze klanten aanbieden. Naast dat u direct bij de monteur met pin of contant kunt betalen kunt u in geval van een verloren reservesleutel de 2e autosleutel tegen hoge kortingen laten maken. Het openen van uw autodeur bedraagt kosten vanaf €75,-. Afhankelijk van het type auto, de locatie en het tijdstip wordt de uiteindelijke prijsopgave opgesteld. Wanneer u niet in het geval van nood of spoed een sleutel nodig heeft. Maar wel een vervangend exemplaar voor uw verloren autosleutel wilt bemachtigen is het mogelijk om dit bij Autodeur SOS te realiseren. Indien dit gewenst is maken wij ook direct nieuwe autosleutels aan en kunnen wij deze ter plaatse programmeren op uw auto. U kunt dus gelijk met een nieuwe en werkende autosleutel op pad.

Snel ter plaatsen een autosleutel bijmaken

In gevallen van spoed of nood is het mogelijk om via onze 24/7 service op locatie een autosleutel te laten bijmaken. Wij zijn door het hele land actief en voornamelijk in de regio’s Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Wij zijn altijd bereikbaar, ook in de avonden en weekenden. Wij kunnen op locatie een sleutel bijmaken. Goedkope en snelle service. Nieuwe autosleutels voor alle merken, wij hebben al veel sleutel gemaakt voor bijvoorbeeld BMW, Volvo en Renault. U kunt op locatie afrekenen met via pin en contant.

Wanneer u op locatie een nieuwe autosleutel heeft komt een monteur met een servicewagen zo snel mogelijk naar de locatie toe. Zodra u in bezit bent van uw autosleutel maar er niet meer inkomt kan de portier schadeloos geopend worden. Wanneer de sleutel kwijt is kan er op locatie een nieuwe exemplaar geprogrammeerd worden.

U kunt direct contact met ons opnemen!

Autosleutel verloren? Of komt u uw auto niet meer in? Neem ook in geval van nood en spoed contact met ons op. Wij zullen ervoor zorgen dat er tijdig hulp ter plekke is. U kunt ons nu bellen via (06) 86 81 45 87. Wij zijn voornamelijk actief in de gehele omgeving van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht!

Hoe werken wij

Korting op autosleutel bijmaken

Standaard reparatie 06-41653281

 • Bel en er wordt telefonisch een diagnose gesteld van het niet functioneren van uw smartkey en er wordt direct bepaald of we de sleutel al dan niet kunnen repareren.
 • Als de sleutel gerepareerd kan worden, dan stuurt u hem op naar: Ter Cappellenstraat 11, 2274 BZ Voorburg
 • Reparatie binnen 1 – 2 dagen
 • Wij sturen de gerepareerde autosleutel per post retour.
 • Wij rekenen € 25 onderzoekskosten, maar als wij de sleutel voor u kunnen en mogen repareren, dan worden onderzoekskosten verrekend in de reparatieprijs.

Spoedreparatie
06-41653281

 • Als u uw autosleutel met spoed (dezelfde dag) weer nodig heeft, bel ons dan en we bepalen telefonisch of de sleutel gerepareerd kan worden.
 • Als de sleutel gerepareerd kan worden dan wordt de sleutel voor € 50 extra bovenop de reparatieprijs bij u opgehaald en de gerepareerde sleutel nog dezelfde dag bij u teruggebracht.
 • We kunnen ook bij u langskomen om u een nieuwe sleutel te leveren, dan kunt u na een half uurtje uw weg weer vervolgen.
 • Reparatie op locatie is helaas niet mogelijk.

Zelf langskomen 06-41653281

 • U heeft ook de mogelijkheid met de autosleutel bij ons servicepunt in Den Haag langs te komen.
 • Dit kan waarschijnlijk nog dezelfde dag, maar uitsluitend op afspraak.
 • Bel voor het maken van een afspraak
  06-41653281

NB U doet er verstandig aan voordat u belt uw merk, type, bouwjaar en/of kenteken van uw auto bij de hand te houden.