Autosleutel bij laten maken Amsterdam?

Wij maken snel en goedkoop een

autosleutel bij u op locatie.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!!!

Door heel Nederland autosleutel diensten

Mobiele service door heel Nederland

24/7 bereikbaar voor uw autosleutel

Bel voor afspraak, altijd bereikbaar

Goedkoper dan de dealer

Veel goedkoper dan uw dealer

Autosleutel bijmaken op locatie

Geen sleepkosten, maar gewoon bij u thuis

Pinnen met autosleutel diensten

Er kan bij de monteur gepind worden

Autosleutel bijmaken Amsterdam

Bent u zojuist uw autosleutel verloren of wilt u direct uw autosleutel bijmaken in Amsterdam? Wij van Autodeur SOS bieden u een ruim aanbod van oplossingen! Of het nu gaat om spoedhulp voor een dichte auto deur. Of dat het gaat om het bijmaken van een nieuwe of reserve sleutel. Wij staan ongeacht de situatie voor u klaar! Wij kunnen ons goed voorstellen dat wanneer u uw sleutel bent verloren u dat probleem snel wilt oplossen. U wilt naar huis toe en weet ook niet of de sleutel wellicht in de verkeerde handen terecht is gekomen. Geen nood! Nieuwe autosleutels bijmaken doen wij ook op locatie. Onze servicebusjes zorgen ervoor dat wij op locatie een autosleutel kunnen bijmaken. Zo kunt u uw reis zo snel mogelijk weer hervatten. Direct een autosleutel bij laten maken in Amsterdam? U bent bij ons aan het juiste adres. Kom meer te weten over de mogelijkheden van Autodeur SOS op onze site of neem in geval van spoed direct contact op met onze 24-uursdienst. Wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar voor uw autosleutel problemen!

Wanneer laat ik een autosleutel bijmaken Amsterdam?

Wanneer u een nieuwe of tweedehands auto aanschaft krijgt u als het goed is meestal minimaal twee autosleutels. De ene sleutel gebruikt u om uw auto te openen, sluiten en te starten. De andere sleutel functioneert als reserve sleutel. Maar wat moet u doen als u één of van allebei de sleutels geen gebruik meer kunt maken. De autosleutels kunnen stuk zijn, verloren zijn geraakt of gestolen worden. Wat moet u nu doen? Zonder autosleutel komt u niet verder. Zorg er in dit geval voor dat er tijdig een nieuwe sleutel bijgemaakt wordt.

Voor het repareren of bijmaken van een extra autosleutel kunt u bij ons terecht. Autosleutels zijn namelijk niet alleen van belang om uw auto te beschermen en te starten. De autosleutel is ook belangrijk voor de verzekering. Wanneer een auto gestolen of total loss is, moet de verzekeraar over een reservesleutel kunnen beschikken. Zodra u dus een autosleutel verliest, doet u er goed aan om deze tijdig bij te laten maken. Ook al kunt u gebruik maken van een reservesleutel, u weet nooit of hier iets aan mankeert en deze kan uiteraard zelf ook verloren gaan. Neem direct contact met ons op om de kosten voor een autosleutel bijmaken te bespreken!

Wij bieden u de volgende services voor uw autosleutel

Een extra autosleutel bijmaken in Amsterdam? Wij bieden u graag de meeste klantvriendelijke services. Wij bieden hulp op locaties op elk tijdstip van de dag, ook in het weekend. Ook in gevallen van spoed zijn wij tijdig ter plekke om u van een nieuwe autosleutel te voorzien. Of het nu gaat om de reparatie van een kapotte sleutel, het bijmaken van een nieuwe exemplaar of het openen van de auto bij verloren autosleutel(s). Wij staan u te hulp. Onze monteurs rijden met een service busje richting de locatie om u te kunnen voorzien van de benodigde service. Het kan zijn dat u met spoed hulp nodig heeft met een probleem. Het kan zijn dat u van huis bent en buiten de auto uw sleutel bent verloren. Het kan ook dat de autosleutel plotseling geen gehoor meer geeft en u buiten staat. Daarnaast kan het ook zijn dat u de autosleutel in een gesloten auto heeft achtergelaten. Wij bieden spoedservice op maat aan in alle gevallen. In geval van een kapotte sleutel wordt de sleutel op locatie gerepareerd. Wanneer de autosleutel zich in een gesloten auto bevindt openen wij de auto schadevrij. Wanneer u uw sleutel bent verloren kunnen wij tijdig op locatie een nieuwe autosleutel bijmaken in de omgeving van Amsterdam en de rest van Nederland!

Wanneer er geen sprake is van spoed is het altijd mogelijk om een autosleutel op te sturen. Wij repareren de autosleutel of maken een extra sleutel bij. Zodra de sleutel klaar zijn voor gebruik worden deze naar u teruggestuurd.

Autosleutel bijmaken in Amsterdam met startonderbreker

Vanaf 1996 maakt een groot gedeelte van de autofabrikanten gebruik van een transpondersleutel voor hun auto’s. Een transpondersleutel maakt gebruikt van een startonderbreker. Dit is een chip in de sleutel die een signaal afgeeft waardoor u een auto op afstand kunt openen en sluiten. Wanneer de chip zich in de auto bevindt kan een auto gemakkelijk zonder de sluiten in het contact te steken gestart worden. Transpondersleutel zijn erg handig en razend populair. Het maakt een auto minder gevoelig voor diefstal en werkt als een soort extra beveiliging. Het nadeel van een transpondersleutel is het bijmaken ervan. De chip zorgt ervoor dat u de sleutel niet eenvoudig kunt namaken. Ook de software moet gekalibreerd en geïnstalleerd worden. De sleutel maakt een contact met de software van de auto, waardoor hij uiteindelijk geopend en gestart kan worden. Desondanks zijn onze monteurs in staat om ook tijdig op locatie een nieuwe transponder sleutel bij te maken. De monteur maakt gebruik van zeer geavanceerde apparatuur waardoor er gemakkelijk een nieuwe sleutel aangesloten kan worden op de software. Op deze manier kunt u ook bij de nieuwste modellen auto’s weer snel op pad!

Autosleutel kwijt, wat nu?

Autosleutel kwijt in Amsterdam? Let goed op en wees alert. Het kan zomaar zijn dat de sleutel gestolen is. Probeer snel hulp in te schakelen en verlies de auto niet uit het zicht. Zorg er niet alleen voor dat u snel aan een nieuwe autosleutel komt maar stel ook de politie op de hoogte. De politie kan de dader wellicht opsporen en aanhouden. De politie kan ook extra veiligheid aan u en uw auto bieden. Zodra de rust is wedergekeerd en de monteur op locatie is kan er een autosleutel worden bijgemaakt.

Hoe wij ook uw sleutel bijmaken Amsterdam

Autosleutel bijmaken in Amsterdam op de planning staan? Wij voorzien u graag tijdig van de juiste service op locatie. Onze servicemonteur laten er zo een secuur en vakkundig mogelijke werkwijze op na. Door onze ervaring in het vak durven wij met zekerheid te zeggen dat we ook voor uw klus de aangewezen kandidaat zijn. Wij hebben ervaring met een zeer ruim aantal automerken en hebben al veel problemen van klanten mogen verhelpen. Merken als Volvo, Renault en BMW worden vaak door onze monteurs bijgemaakt en gerepareerd. Zodra onze monteurs in actie komen handelen wij standaard via de volgende volgorde. Allereerst wordt de situatie in kaart gebracht. Wat moet er precies gebeuren? Als volgt wordt er een afspraak gemaakt, in geval van spoed zal de monteur er alles aan doen om zo tijdig mogelijk op locatie te zijn. Zodra de monteur op locatie is wordt er na aanleiding van de situatie een prijsopgave vastgesteld. Het laatste wat u moet doen is uw kenteken voor ons noteren en dan kunt u zowel via de telefoon als per mail contact met ons opnemen!

Voordelen van Autodeur SOS in Amsterdam

Bij Autodeur SOS proberen wij voor elke klant dat kleine beetje extra te betekenen. Kiest u ervoor om uw autosleutel door onze monteurs te laten repareren of bijmaken kunt u de volgende voordelen verwachten. Wij proberen u niet alleen zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij bieden onder andere ook:

 • Service door heel Nederland
 • Autoportier schadevrij openen
 • Goedkope en snelle service
 • Besparing op sleepkosten, wij helpen u op locatie
 • 24/7 bereikbaar, ook in s’nachts en in het weekend
 • Direct afrekenen bij de monteur
 • Gelijk een werkende nieuwe sleutel in uw handen

Direct uw autosleutel laten repareren in Amsterdam?

Bent u dus op zoek naar een snelle en betrouwbare autosleutel service in Amsterdam en omstreken. Onze monteurs helpen u graag op locatie om u van elk probleem met uw autosleutel te verhelpen. Neem direct contact met ons op!

Woont u meer in de buurt van Amstelveen, Almere of Zaanstad? Bekijk dan één van deze pagina’s!

U wilt een nieuwe sleutel

 • Nieuwe sleutel (u heeft geen werkende sleutel meer) Wij komen bij u op locatie en programmeren een nieuwe sleutel middels de boordcomputer van uw auto. U heeft dan direct weer een werkende sleutel
 • Nieuwe (reserve)sleutel wij komen naar u en wij programmeren en leveren direct een nieuwe werkende sleutel
 • Sleutelreparatie (spoed) Onze servicemonteur komt dezelfde dag nog bij u op locatie en repareert uw sleutel
 • Sleutelreparatie (geen spoed) u stuurt de sleutel op, wij repareren uw sleutel en sturen deze retour
 • Autosleutel in afgesloten auto laten liggen? We komen naar u toe en maken uw auto schadevrij open, ook als eerdere hulpdiensten dit niet was gelukt.

Hoe kunnen we u helpen

U heeft een 00 en uw autosleutel is kapot, zoek, ligt in uw afgesloten auto of u wilt een reservesleutel kopen. Check het type en bouwjaar van uw 00 en is het bouwjaar van uw 00 van na 1999, bel dan Autodeur SOS op telefoonnummer 00 en wij overleggen telefonisch:

 • Wat is het kenteken van uw auto (graag kenteken opzoeken voordat u belt)
 • Wat er moet gebeuren
 • Hoe Autodeur SOS u kan helpen
 • Wat de exacte kosten zijn
 • De datum, tijd en locatie voor de afspraak

Waarom Autodeur SOS

 • Autosleutelkaart werkt samen met de wegenwacht en andere gerenommeerde organisaties
 • Bel 00 en u ontvangt direct telefonisch een transparante prijsopgave
 • Wij hebben alle autosleutels op voorraad, dus geen wachttijd
 • U wordt ter plekke door ons geholpen, dus u hoeft niet met uw auto naar de garage. Dat scheelt u honderden euro’s sleepkosten
 • U koopt en ontvangt uw nieuwe autosleutel, die programmeren we bij u ter plekke
 • Uw nieuwe autosleutel werkt direct!
 • Wij geven 12 maanden garantie op elektronica van de geleverde autosleutels, bij normaal gebruik
 • U kunt direct betalen bij de monteur (contant of per pin)

Tarieven en Aanbieding

Onze tarieven hangen af van het type autosleutel, van uw locatie en het tijdstip dat u ons nodig heeft. Onderstaand geven wij u een prijsindicatie.

 • Nieuwe autosleutel incl. installatie op locatie als u wel een werkende sleutel heeft: vanaf € 125
 • Nieuwe autosleutel incl. installatie op locatie als u geen werkende sleutel heeft: vanaf € 175
 • Autosleutelreparatie (spoed en op locatie): prijs op aanvraag (prijs is afhankelijk van type autosleutel, uw locatie, dag en tijdstip dat u ons nodig heeft)
 • Autosleutelreparatie (geen spoed en autosleutel per post): tussen € 30 – € 80
 • Haal- en brengservice: € 25
 • Autodeur openen bij verloren sleutel of sleutel in de auto laten liggen: vanaf € 75
 • Voor al onze prijzen geldt dat wij ruimschoots goedkoper zijn dan uw dealer.
 • Ontvang op een 2e sleutel hoge kortingen*.
  Bel Autodeur SOS op 00 en informeer naar uw aanbieding

*Alleen als de 2e sleutel tegelijkertijd met de 1e sleutel besteld wordt.

Hoe werken wij

Korting op autosleutel bijmaken

Nieuwe Autosleutel

00

 • Bel Autodeur SOS en er wordt telefonisch een diagnose gesteld van het niet functioneren van uw smartkey
 • U krijgt direct telefonisch de kosten (incl voorrijkosten) van een nieuwe sleutel te horen
 • Als we de sleutel op voorraad hebben, kan direct een afspraak worden gemaakt voor een tijdstip aankomende dagen
 • U geeft telefonisch akkoord op prijs, locatie en tijdstip
 • We komen naar de met u afgesproken locatie toe
 • Wij rekenen € 25 onderzoekskosten, maar als wij de sleutel voor u kunnen en mogen repareren, dan worden onderzoekskosten verrekend in de reparatieprijs.

Spoed Service

00

 • Als u uw autosleutel met spoed (dezelfde dag) weer nodig heeft, bel ons dan en we plannen voor dezelfde dag een spoed afspraak.
 • U krijgt direct telefonisch de kosten (incl voorrijkosten) van een nieuwe sleutel te horen
 • U geeft telefonisch akkoord op prijs, locatie en tijdstip (dezelfde dag)
 • We komen bij u langs om u een nieuwe sleutel te leveren, dan kunt u na een half uurtje uw weg weer vervolgen.
 • Reparatie van de sleutel op locatie is helaas niet mogelijk.

Zelf langskomen

00

 • U heeft ook de mogelijkheid met de autosleutel bij ons servicepunt in Den Haag langs te komen.
 • Dit kan mogelijk nog dezelfde dag, maar uitsluitend op afspraak.
 • Bel 00 voor het maken van een afspraak
 • U krijgt direct telefonisch de kosten (incl voorrijkosten) van een nieuwe sleutel te horen
 • U geeft telefonisch akkoord op prijs en tijdstip
 • U komt zelf langs op onze service locatie in Den Haag

NB U doet er verstandig aan voordat u belt uw merk, type, bouwjaar en/of kenteken van uw auto bij de hand te houden.

00