24/7 bereikbaar voor uw autosleutel

Altijd bereikbaar, ook in de avond en weekend

Goedkoper dan de dealer

Goedkoper en sneller dan de lokale dealer

Autodeur openen

Wij openen uw portier schadevrij

Autosleutels van alle merken

Nieuwe autosleutels van alle merken

Door heel Nederland autosleutel diensten

Service in heel Leiden

Pinnen met autosleutel diensten

Er kan bij de monteur gepind worden

Autosleutel Bijmaken Leiden

Zo snel mogelijk een nieuwe autosleutel bijmaken in Leiden, omdat uw laatste reserve autosleutel het zojuist begeven heeft? Of staat u met een defecte sleutel buiten uw eigen auto gesloten? Autodeur SOS is uw oplossing! Naast onze ruime assortiment aan diensten bieden wij onze klanten ook veel verschillende voordelen. Bijvoorbeeld in het geval van nood. Een voorbeeld ter illustratie. U komt net bij uw auto aan na een gezellige etentje met uw werk. Morgen gaat de wekker weer vroeg af dus u wilt graag snel naar huis toe. Tot uw verbazing concludeert u een groot probleem heeft. U bent uw autosleutel kwijt in Leiden. Wat nu? De autodealers en garages zijn dicht. Nog geen reden voor paniek, onze monteur kan u van dienst zijn. Wanneer u vanwege een defecte of verloren sleutel uw reis niet meer kunt vervolgen kan onze monteur u op locatie verder helpen. Met een servicebusje voorzien van de meest geavanceerde apparatuur kan de monteur u met elk probleem verder helpen. Een extra autosleutel bijmaken in Leiden op locatie? Of de autoportier schadeloos openen? Het is voor ons geen probleem!
Korting op autosleutel bijmaken
Autodeur openen

Waarom een autosleutel maken in Leiden?

Een autosleutel bijmaken in Leiden kan diverse redenen hebben. De sleutel kan versleten en aan vervanging toe zijn. De sleutel kan het plotseling begeven. Of u bent de sleutel verloren. Bij de levering van een auto wordt er in de meeste gevallen twee of meer sleutels geleverd. Een sleutel voor gebruik en een extra sleutel die kan opereren als reservesleutel. Zodra er een van de sleutel, of misschien wel beide, stuk of verloren gaan kan het zijn dat u met een probleem zit. Een autosleutel reparatie in Leiden kan zowel op locatie als op afstand. Wanneer u van huis bent en niet meer over een functionerende sleutel beschikt kunnen wij ons voorstellen dat u het probleem zo snel mogelijk geregeld wilt hebben. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken onze monteurs gebruik van servicewagens met de meest geavanceerde apparatuur aan boord. Zo kan Autodeur SOS u ten alle tijden op locatie van dienst zijn voor elk probleem.

Extra autosleutel bijmaken in Leiden? Het uitgebreide aanbod van autosleutels services

Maakt u gebruik van uw reservesleutel en wilt u graag een extra autosleutel bijmaken? Uw autosleutel maken wij op afstand en op locatie. Onafhankelijk van het tijdstip. Onze monteurs helpen u graag verder. Om onze klanten van dienst te kunnen zijn bieden wij een zeer breed assortiment van diensten aan. Van het schadeloos openen van een autoportier tot het met spoed bijmaken van een sleutel. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Zo kunnen wij u bij elk probleem van dienst zijn. De sleutels worden op locatie geïnstalleerd en geconfigureerd met de auto. Zo kunt u snel en gemakkelijk uw reis vervolgen. Op deze manier worden er geen extra kosten in kaart gebracht zoals bijvoorbeeld sleepkosten.

Autosleutel kwijt in Leiden? Zo helpen wij u verder!

De werkwijze van onze monteurs is vakkundig en secuur. Wij willen u niet alleen zo snel mogelijk helpen met uw probleem. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Onze monteurs zijn ervaren met het verhelpen van sleutel pech en beschikken over de benodigde vakkennis. Uw autosleutel kwijt in Leiden en van plan om een nieuwe bij te maken? Laat het ons weten. Wij hebben alleen het kenteken van de auto, uw gegevens en status van het probleem nodig. Zodra wij hierover beschikken kan er een afspraak ingepland worden en gaan wij aan de slag!

Ik wil een autosleutel bijmaken bij Autodeur SOS, wat zijn de voordelen?

Onze monteurs zijn u graag van dienst. Wij helpen u niet alleen op locatie met het bijmaken van uw autosleutel. Wij streven ook naar kwalitatieve service. Wij kunnen u onder andere de volgende voordelen aan te bieden:

 • Service door heel Nederland
 • Autoportier schadevrij openen
 • Goedkope en snelle service
 • Besparing op sleepkosten, wij helpen u op locatie
 • 24/7 bereikbaar, ook in s’nachts en in het weekend
 • Direct afrekenen bij de monteur
 • Gelijk een werkende nieuwe sleutel in uw handen

Snel en op locatie een extra autosleutel bijmaken? Autodeur SOS helpt je verder! U kunt ons bellen of mailen. Wij zijn 24/7 te bereiken. In geval van nood kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen. De monteur zal zo spoedig mogelijk op locatie zijn. Wij zijn actief door het gehele land! Naast Leiden dus ook in de omgeving in bijvoorbeeld Den Haag, Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen.

Hoe gaan wij te werk bij het openen van uw portier

 • U staat bij uw afgesloten auto in Leiden en u heeft geen (werkende) autosleutel en komt er dus niet in.
 • Bel dan 06-41653281 en wij stellen telefonisch samen met u vast wat er moet gebeuren en of we u (direct) kunnen helpen.
 • U krijgt van ons telefonisch een kostenindicatie voor het openen van uw autodeur
 • We maken een afspraak en dat kan in geval van spoed in ieder geval nog dezelfde dag.
 • Wij komen met onze service auto naar de afgesproken locatie en u wordt ter plaatse door ons geholpen ook bij u in Leiden
 • U hoeft met uw auto dus niet naar een garage, het geen u honderden euro’s sleepkosten kan schelen.
 • Onze monteur opent uw autoportier zonder uw auto te beschadigen, zelfs als dit eerder door andere hulpdiensten niet is gelukt.
 • Indien gewenst maken we ook direct een nieuwe autosleutel voor u, die we bij u ter plaatse inleren (programmeren). Uw nieuwe autosleutel werkt dus gelijk en u kunt direct weer rijden.
 • Wij geven 3 maanden garantie op de elektronica van de geleverde autosleutel, uiteraard bij normaal gebruik van de sleutels.
 • De kosten voor het openen van uw autodeur bedragen vanaf €75,- afhankelijk van het type auto, locatie en het tijdstip en urgentie dat u ons nodig heeft
 • Aanbieding: wij leveren een 2 e  autosleutel (reservesleutel) tegen hoge kortingen
 • Bel 06-41653281 en u ontvangt telefonisch een exacte prijsopgave.
 • U betaalt direct bij de monteur (contant of per pin).