Wilt u een autosleutel bij laten maken Rotterdam?

Wij maken snel en goedkoop een

autosleutel bij u op locatie.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!!!

Door heel Nederland autosleutel diensten

Mobiele service door heel Nederland

24/7 bereikbaar voor uw autosleutel

Bel voor afspraak, altijd bereikbaar

Goedkoper dan de dealer

Veel goedkoper dan uw dealer

Autosleutel bijmaken op locatie

Geen sleepkosten, maar gewoon bij u thuis

Pinnen met autosleutel diensten

Er kan bij de monteur gepind worden

Autosleutel bijmaken Rotterdam

Direct een extra autosleutel bijmaken in Rotterdam? Voor het bijmaken of repareren van een autosleutel zit u bij ons zeker aan het juiste adres! Wij van Autodeur SOS zijn gespecialiseerd in autosleutel diensten. Of het nu gaat om een defecte of verloren sleutel. Wij helpen u met elke situatie verder. Stel uzelf eens voor. U komt terug van een laat etentje in de omgeving van Rotterdam en wilt graag snel naar huis toe. U komt aan bij de auto en merkt plotseling op dat de autosleutel het begeven heeft. Wat moet u nu doen? Het is al laat en de garages zijn gesloten. Wij bieden u de oplossing! Onze monteurs staan dag en nacht paraat om u te kunnen voorzien van kwalitatieve autosleutel hulp. ‘S avonds een defecte autosleutel repareren? Of een autosleutel bijmaken in Rotterdam? Voor onze monteurs is geen klusje te gek. Wij proberen altijd voor onze klanten klaar te staan. U kunt ons 24/7 bereiken voor alle soorten en maten autosleutels. Voor BMW, Volvo en Renault krijgen wij bijvoorbeeld veel aanvragen. Vanwege onze 24-uurs diensten ook s nachts en in het weekend. Staat u dus voor uw eigen gesloten autodeur? Onze komen zo snel mogelijk richting de locatie met een servicewagen om uw autosleutel te repareren of om een nieuwe autosleutel bij te maken. Neem in geval van spoed direct telefonisch contact op. Zo kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Wanneer laat u een extra autosleutel bijmaken Rotterdam?

Er kan van alles met uw autosleutel gebeuren. U kunt de sleutel verloren zijn, de sleutel kan het begeven hebben of u bent hem in de gesloten auto vergeten. Wat er ook aan de hand is, er is nog geen reden voor paniek. Wij kunnen op locatie een autosleutel bijmaken in Rotterdam. Ons servicemonteurs maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Zo is voor ons geen klusje te gek. Wanneer u een gloednieuwe of tweedehands auto koopt krijgt u in de meeste gevallen minimaal twee autosleutel exemplaren. Een functioneert voor het dagelijks gebruik om de autoportieren te kunnen openen en sluiten. De autosleutel is uiteraard ook nodig om de autosleutel te kunnen starten. De twee sleutel functioneert bij de meeste als extra autosleutel of als reserve sleutel. Het kan zijn dat een van de twee of beide sleutels niet meer in staat zijn om gebruikt te worden. Als u de auto sleutel bent verloren of hij is wellicht gestolen is het in de meeste gevallen onmogelijk de auto nog binnen te komen. Aan de ene kant een goed teken, want de beveiliging van de auto doet zijn werk. Aan de andere kant wel vervelend als u daardoor zelf niet meer in de auto kunt komen. Zorg ervoor dat u in geval van nood snel hulp inschakelt om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Des te eerder u contact met ons opneemt, des te eerder onze monteurs op locatie kunnen zijn. Neem in geval van diefstal altijd eerst contact op met de politie.

Wanneer veel gebruik gemaakt wordt van de sleutel kan de sleutel het door langdurige slijtage begeven. Een andere reden waardoor de sleutel het niet kan doen is vanwege een defect onderdeel. Moderne auto’s maken vaak gebruik van een transponder sleutel. Deze zorgen voor meer veiligheid en gemak. Omdat er meer techniek in een transpondersleutel voorkomt kan deze ook sneller kapot gaan. In geval van een ouderwetse sleutel kan de sleutel gemakkelijk gekopieerd of bijgemaakt worden.

Transponder autosleutel bijmaken Rotterdam

Autofabrikanten maken sinds 1996 op grotere schaal gebruik van een transpondersleutel. Sindsdien is de sleutel steeds populairder geworden en maakt haast iedere autofabrikant er gebruik van. De kans is groot dat wanneer uw auto afkomstig is uit de huidige eeuw, ook u over een transpondersleutel beschikt. De transpondersleutel is een elektrische autosleutel die beschikt over een startonderbreker en een chip om contact te maken met de auto. De sleutel is in contact met de software van de auto waardoor de portieren op afstand geopend en gesloten kunnen worden. Zodra de sleutel zich in de auto bevindt geeft deze een signaal af aan de motor zodat deze gestart kan worden zonder de sleutel in het contact te steken. Allemaal erg leuk, maar is dit het enige wat u aan de sleutel heeft? Zeker niet. Een transpondersleutel zorgt ervoor dat niet alleen het gemak maar ook de veiligheid van de auto drastisch verbeterd. De veiligheid van een auto is in de jaren erg verbeterd. Via een transponder sleutel kunnen de sloten moeilijker gekraakt of geopend worden.

Maar hoe wordt een transpondersleutel gerepareerd? Een transpondersleutel maakt gebruik van elektronica. De sleutel maakt via een chip contact met de software van de auto. Zo kunnen de deuren geopend en gesloten worden en kunt u de motor starten. De chip van de sleutel kan kapot gaan. Wanneer dit het geval is zal deze gerepareerd of vervangen moeten worden. In sommige gevallen zal de sleutel opnieuw geconfigureerd moeten worden met de auto, dit is ook het geval wanneer de sleutel bij gemaakt wordt.

Autosleutel kwijt, wat moet ik doen?

Bent u uw autosleutel kwijt in Rotterdam? U kunt de sleutel verloren zijn maar de er kan ook sprake zijn van diefstal. Wanneer u er zojuist bent achtergekomen dat uw autosleutel weg is, onderneem dan gelijk actie. Wij adviseren u om de auto niet uit het zicht te verliezen. De autosleutel kan in de verkeerde handen terecht zijn gekomen. Breng zo snel mogelijk de politie op de hoogte. Wanneer de sleutel net gesloten is kunnen de agenten de dader eventueel nog opsporen. Stel ook eventueel de verzekering op de hoogte. Dit zou laten van pas kunnen komen. Wanneer u het liefst zo snel mogelijk uw reis wilt vervolgen kunnen onze monteurs op locatie een autosleutel bijmaken. Een autosleutel maken in Rotterdam kan gewoon op locatie. De monteurs kunnen de autoportier ter plekke schadevrij openen. Ook kan er een nieuwe sleutel aangesloten worden op de auto. Zo bent u direct in bezit van een nieuwe of extra sleutel en kan de reis vervolgen worden.

Ons uitgebreid aanbod aan autosleutel diensten

Nieuwe autosleutel bijmaken in Rotterdam? Voor alle sleutel hulp kunnen wij u verder helpen. Of het nu gaat om een sleutel die zich in een gesloten auto bevindt of om een versleten sleutel die nodig toe is aan vervanging. Wij helpen u verder. Van reparaties tot het programmeren van een volledig nieuwe set autosleutels. In geval van spoed zijn onze monteurs zo tijdig mogelijk op locatie. U kunt ons door het gehele land 24/7 bereiken. Een sleutel reparatie of autosleutel bijmaken met spoed kan gewoon op locatie. Op deze manier hoeft de reis niet gestaakt te worden en kunt u zo spoedig mogelijk uw reis vervolgen. Er hoeft geen nieuwe sleutel bij de garage bestelt te worden en ook in het weekend zijn wij te bereiken. Staat u voor een gesloten auto deur met de sleutel nog in de auto. Onze monteurs kunnen door middel van de meest geavanceerde apparatuur de autoportier schadevrij openen.

Geen spoed? Wanneer u niet met spoed een nieuwe autosleutel nodig heeft maar wel graag een extra exemplaar wilt laten maken is dit uiteraard mogelijk. U kunt een defecte of reserve autosleutel naar ons opsturen. Autodeur SOS repareert of kopieert de sleutel en stuurt deze zo snel mogelijk terug op. Op deze manier beschikt u weer zo snel mogelijk over het gewenste aantal autosleutels en hoeft u niet langs de garage te gaan.

Hoe wij uw autosleutel maken Rotterdam

Op zoek naar vakkundige autosleutel service in Nederland? Onze monteurs staan ten alle tijden voor u klaar! Laat uw nieuwe autosleutel bijmaken bij Autodeur SOS! U kunt erop rekenen dat wij er een zo zorgvuldig mogelijke werkwijze op nalaten. U hoeft niet te vrezen voor schades aan de sleutels of auto. Heeft u een nieuwe sleutel nodig of wilt u een autosleutel laten repareren? Neem contact met ons op. Wat hebben wij van u nodig? Allereerst hebben wij het kenteken van de auto nodig. Zo kunnen wij de benodigde informatie over de auto achterhalen. Wat moet er gebeuren? En wanneer moet dit gebeurt zijn? Autodeur SOS helpt u verder.

Het voordeel van Autodeur SOS

Uw autosleutel maken in Rotterdam? Autodeur SOS helpt u verder. Wij lopen graag een tempo harder voor onze klanten. Naast een vakkundige en professionele werkwijze zijn er diverse voordelen die u van ons kunt verwachten. Om er een paar te noemen:

 • Service door heel Nederland
 • Autoportier schadevrij openen
 • Goedkope en snelle service
 • Besparing op sleepkosten, wij helpen u op locatie
 • 24/7 bereikbaar, ook in s’nachts en in het weekend
 • Direct afrekenen bij de monteur
 • Gelijk een werkende nieuwe sleutel in uw handen

Wilt u snel en vertrouwd uw autosleutel probleem verhelpen? Voor autosleutel reparaties en het bijmaken van autosleutels in Rotterdam helpen wij u graag verder. Onze monteurs helpen u graag verder, ook op locatie. Neem in geval van spoed direct telefonische contact met ons op en krijg kom telefonisch tot een prijsopgave. Zo weet u precies waar u op kunt rekenen en is het probleem tijdig verholpen! U kunt ons 24/7 bereiken. Ook s nachts en in het weekend. Wij zijn telefonisch en per mail te bereiken.

Binnen deze grote stad werken wij natuurlijk ook in steden als Schiedam, Dordrecht en Nissewaard.

U wilt een nieuwe sleutel

 • Nieuwe sleutel (u heeft geen werkende sleutel meer) Wij komen bij u op locatie en programmeren een nieuwe sleutel middels de boordcomputer van uw auto. U heeft dan direct weer een werkende sleutel
 • Nieuwe (reserve)sleutel wij komen naar u en wij programmeren en leveren direct een nieuwe werkende sleutel
 • Sleutelreparatie (spoed) Onze servicemonteur komt dezelfde dag nog bij u op locatie en repareert uw sleutel
 • Sleutelreparatie (geen spoed) u stuurt de sleutel op, wij repareren uw sleutel en sturen deze retour
 • Autosleutel in afgesloten auto laten liggen? We komen naar u toe en maken uw auto schadevrij open, ook als eerdere hulpdiensten dit niet was gelukt.

Hoe kunnen we u helpen

U heeft een 00 en uw autosleutel is kapot, zoek, ligt in uw afgesloten auto of u wilt een reservesleutel kopen. Check het type en bouwjaar van uw 00 en is het bouwjaar van uw 00 van na 1999, bel dan Autodeur SOS op telefoonnummer 00 en wij overleggen telefonisch:

 • Wat is het kenteken van uw auto (graag kenteken opzoeken voordat u belt)
 • Wat er moet gebeuren
 • Hoe Autodeur SOS u kan helpen
 • Wat de exacte kosten zijn
 • De datum, tijd en locatie voor de afspraak

Waarom Autodeur SOS

 • Autosleutelkaart werkt samen met de wegenwacht en andere gerenommeerde organisaties
 • Bel 00 en u ontvangt direct telefonisch een transparante prijsopgave
 • Wij hebben alle autosleutels op voorraad, dus geen wachttijd
 • U wordt ter plekke door ons geholpen, dus u hoeft niet met uw auto naar de garage. Dat scheelt u honderden euro’s sleepkosten
 • U koopt en ontvangt uw nieuwe autosleutel, die programmeren we bij u ter plekke
 • Uw nieuwe autosleutel werkt direct!
 • Wij geven 12 maanden garantie op elektronica van de geleverde autosleutels, bij normaal gebruik
 • U kunt direct betalen bij de monteur (contant of per pin)

Tarieven en Aanbieding

Onze tarieven hangen af van het type autosleutel, van uw locatie en het tijdstip dat u ons nodig heeft. Onderstaand geven wij u een prijsindicatie.

 • Nieuwe autosleutel incl. installatie op locatie als u wel een werkende sleutel heeft: vanaf € 125
 • Nieuwe autosleutel incl. installatie op locatie als u geen werkende sleutel heeft: vanaf € 175
 • Autosleutelreparatie (spoed en op locatie): prijs op aanvraag (prijs is afhankelijk van type autosleutel, uw locatie, dag en tijdstip dat u ons nodig heeft)
 • Autosleutelreparatie (geen spoed en autosleutel per post): tussen € 30 – € 80
 • Haal- en brengservice: € 25
 • Autodeur openen bij verloren sleutel of sleutel in de auto laten liggen: vanaf € 75
 • Voor al onze prijzen geldt dat wij ruimschoots goedkoper zijn dan uw dealer.
 • Ontvang op een 2e sleutel hoge kortingen*.
  Bel Autodeur SOS op 00 en informeer naar uw aanbieding

*Alleen als de 2e sleutel tegelijkertijd met de 1e sleutel besteld wordt.

Hoe werken wij

Korting op autosleutel bijmaken

Nieuwe Autosleutel

00

 • Bel Autodeur SOS en er wordt telefonisch een diagnose gesteld van het niet functioneren van uw smartkey
 • U krijgt direct telefonisch de kosten (incl voorrijkosten) van een nieuwe sleutel te horen
 • Als we de sleutel op voorraad hebben, kan direct een afspraak worden gemaakt voor een tijdstip aankomende dagen
 • U geeft telefonisch akkoord op prijs, locatie en tijdstip
 • We komen naar de met u afgesproken locatie toe
 • Wij rekenen € 25 onderzoekskosten, maar als wij de sleutel voor u kunnen en mogen repareren, dan worden onderzoekskosten verrekend in de reparatieprijs.

Spoed Service

00

 • Als u uw autosleutel met spoed (dezelfde dag) weer nodig heeft, bel ons dan en we plannen voor dezelfde dag een spoed afspraak.
 • U krijgt direct telefonisch de kosten (incl voorrijkosten) van een nieuwe sleutel te horen
 • U geeft telefonisch akkoord op prijs, locatie en tijdstip (dezelfde dag)
 • We komen bij u langs om u een nieuwe sleutel te leveren, dan kunt u na een half uurtje uw weg weer vervolgen.
 • Reparatie van de sleutel op locatie is helaas niet mogelijk.

Zelf langskomen

00

 • U heeft ook de mogelijkheid met de autosleutel bij ons servicepunt in Den Haag langs te komen.
 • Dit kan mogelijk nog dezelfde dag, maar uitsluitend op afspraak.
 • Bel 00 voor het maken van een afspraak
 • U krijgt direct telefonisch de kosten (incl voorrijkosten) van een nieuwe sleutel te horen
 • U geeft telefonisch akkoord op prijs en tijdstip
 • U komt zelf langs op onze service locatie in Den Haag

NB U doet er verstandig aan voordat u belt uw merk, type, bouwjaar en/of kenteken van uw auto bij de hand te houden.

00